Pui cu chili si orez

Daca va plac mancarurile putin mai picate atunci incercati reteta aceasta….este criminala (mananci acum si mori pe drum)

Ingrediente:

orez (recomand Uncle Bens), 1 plic mic ptr o portie (cate portii vreti atatea plicuri puneti la fiert)

– chili

– piept de pui (pentru 2 portii folositi doar jumate de piept)

– sare

– margarina

Mod de preparare:


Se pun plicurile de orez la fiert si in acelasi timp luati o tigaie mai mare (sa incapa si orezul dupa ce se fierbe) si puneti margarina.

Se taie pieptul de pui cubulete si se adauga in tigaie peste margarina, se prajeste 5 min acoperit cu un capac si inca 5-7 min fara capac. Trebuie sa dati prin el din minut in minut, puiul este gata dupa ce prinde o culoare aramie. Apoi se adauga chili (dupa gust, dar nu f mult, o lingurita) si se amesteca bine pana prinde puiul culoarea rosie de la chili. Se ia orezul, se scurge de apa si se pune peste carne, se adauga sare, se mai lasa pe foc circa 2 minute (se amesteca tot timpul), pana se coloreaza orezul de la chili si se prajeste putin. Dupa 2 – 3 min se stinge focul si se pune in bol, se mananca cald…

Daca doriti puteti sa-l garnisiti cu iaurt.

Pofta buna!

PS: Sa-mi spune-ti daca va iesit si daca v-a placut!

4 thoughts on “Pui cu chili si orez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s